Våra kunder

Funderar du på stambyte i bostadsrätt? Vi arbetar huvudsakligen med bostadsrättsföreningar, men vi har även andra kunder i vårt nätverk. Nedan ser du exempel på några av dem som vi fått äran att hjälpa med olika typer av tjänster. Kanske har snart ditt företag eller förening snart en plats där?

Vad kan man förvänta sig?

Våra kunder skall alltid kunna lita på att leverans sker i rätt tid och med rätt kvalitet. Det förtroendet vill vi ska uppnås och bibehållas genom hög service, flexibilitet och kvalitet i kombination med hög yrkesskicklighet och kompetens. Kundnyttan står alltid i vårt fokus!

Pågående projekt

Kv Askim 8, Malmö

Juni, 2019

Re-new AB vill tacka totalentreprenören Teamab för förtroendet att välja oss som underentreprenör för relining av källarledningarna parallellt med stambytet i Kv Askim 8 Malmö.

Brf Asargård, Trelleborg

Maj, 2019

Re-new kan stolt meddela att Brf Asargård i Trelleborg har valt oss som totalentreprenör för relining av deras vertikala avloppsstammar. Föreningen består av 1st hus med totalt 147 lägenheter.

Brf Malmöhus 14, Malmö

Mars, 2019

Re-new kan glädjande meddela att Brf Malmöhus 14 i Malmö har valt oss som totalentreprenör för relining av 6 längor med 36 radhus.

Brf Örehus 2, Malmö

Oktober, 2018

Re-new kan stolt meddela att Brf Örehus 2 i Malmö har valt oss som totalentreprenör för relining av källarledningar och stammar. Föreningen består av 1st hus med totalt 108 lägenheter.

Kontakta oss om ni är intresserade av att komma ut på ett arbetsplatsbesök så bokar vi in en tid.

Tidigare projekt

Brf Hammarshus, Malmö

Re-new kan glädjande meddela att Brf Hammarshus i Malmö har valt oss som totalentreprenör för relining av deras källarledningar. Föreningen består av 1st hus med totalt 101 lägenheter.

Brf Skultuna, Malmö

Re-new kan glädjande meddela att Brf Skultuna i Malmö har valt oss som totalentreprenör för relining av deras källarledningar. Föreningen består av 1st hus med totalt 54 lägenheter.

MKB Kv. Docenten 5 

Underentreprenad åt Tubus System AB. Totalt 75 lägenheter i 2st huskroppar.

Foder-relining av vertikala stammar och ledningar under källargolv ink. grenförstärkningar.

MKB Kv. Passet 1, 4 och 6

Totalentreprenad av 6st huskroppar på Augustenborg i Malmö med foder-relining av samtliga spillvattenledningar under källargolven. Totalt 134 lgh och 6 lokaler. Husen var stambytta tidigare.

HSB Bostadsrättsförening Bornholm i Malmö – 2 huskroppar, 108 lgh

Foder-relining av vertikala stammar inkl. grenförstärkning samt foder-relining av samtliga spillvattenledningar i bottenplatta inkl. grenförstärkning, ut till husliv. Spray-relining av ledningar i kök, extra WC och badrum. Entreprenaden utfördes med kvarboende. Hygienbod tillhandahålls av entreprenör, samt torrtoaletter i lägenheter.

Riksbyggen Bostadsrättsförening Odin 3 i Malmö – 1 hus, 44 lgh

Foder-relining av vertikala stammar inkl. grenförstärkning samt foder-relining av samtliga spillvattenledningar i bottenplatta inkl. grenförstärkning, ut till husliv. Spray-relining av ledningar i kök, extra WC och badrum. Entreprenaden utfördes med kvarboende. Hygienbod tillhandahålls av entreprenör, samt torrtoaletter i lägenheter.

Bostadsrättsförening Svenstorp 1 i Malmö – 3 huskroppar, 127 lgh

Foder-relining av vertikala stammar inkl. grenförstärkning samt foder-relining av samtliga spillvattenledningar i bottenplatta inkl. grenförstärkning, ut till husliv. Spray-relining av ledningar i kök och badrum. Entreprenaden utfördes med kvarboende. Hygienbod tillhandahålls av entreprenör, samt torrtoaletter i lägenheter.