NYHETER

Re-new söker personal

Reliningstekniker Relining

Re-new AB är ett ungt och expansivt företag. Vi är en totalentreprenör som erbjuder relining, inspektion och spolning.

Relining ger stora ekonomiska och miljö-mässiga fördelar samt är många gånger ett tekniskt komplicerat arbete. Våra kunder är bl.a. bostadsrättsföreningar, kommuner, företag, försäkringsbolag och privatpersoner. Verksamheten har bedrivits sedan 2014. Vi är nu runt 15 medarbetare och omsätter cirka 20 MSEK. Vi arbetar idag i hela Skåne.

Är du en av våra nya medarbetare?

Gillar du utmaningar och problemlösning?

Vi söker drivna och engagerade Reliningstekniker till vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter som Reliningstekniker blir att ute hos våra kunder och uppdragsgivare vara vår problemlösare på fältet. Du löser och vidtar lämpliga åtgärder samt säkerställer att rätt åtgärder vidtas i rätt tid.

Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete i ett ungt expansivt företag, där du kommer tillåtas att växa och utvecklas tillsammans med oss. I Re-new blir du delaktig i det spännande arbetet med att bygga framtidens hållbara företag. Hos oss finns stora möjligheter till personligutveckling.

Din bakgrund.

Vi söker främst dig som idag är Reliningstekniker inom relining. Alternativt har du kanske vana och erfarenhet från spol och slamsugning. Meriterande är erfarenhet från filmning av rör etc.

Du är fullt frisk, inga allergier eller astma. Du klarar av att genomföra ett härdplastprov. Flytande svenska i tal och skrift, samt körkort B är ett krav, gärna BE.

Välkommen med din ansökan! Maila till rickard.groth@re-new.se