Stopp i avloppet?

Vi löser det så ni kan återgå till er vardag! Vi är på plats inom en timme. Fasta priser och snabb service.
  • Snabb service
  • Fast pris
  • Jour 24/7

Nå hantverkare direkt

Re-New maskot
Nils Edlund
Nils Edlund
2022-07-22
Verifierad
Tog hjälp av Re-New när min tidigare reliningfirma slutat vara kontaktbar. Min upplevelse av Re-New kan sammanfattas med: Snabb hjälp, hög servicegrad och ett professionellt utfört arbete. Toppen firma som kommer gå långt!
Natasa Terzic
Natasa Terzic
2022-06-24
Verifierad
Bra och snabb service. Otroligt trevlig, tillmötesgående och professionell kille som kom. Är supernöjd och kommer absolut anlita dem vid behov igen!
Robert Gustafsson
Robert Gustafsson
2022-01-26
Verifierad
Det som LBC inte löste med 2 stora spolbilar vid 2 olika tillfällen och 7000:- i avgifter. Löste Renew med sin lilla spolbil på 4h. Stor eloge till Robert. supernöjd kund. Rekommenderas skarpt vid problem
Marie Jörgensen
Marie Jörgensen
2022-01-17
Verifierad
Fantastiskt arbete och personer!
Gustav Svensson
Gustav Svensson
2022-01-11
Verifierad
Väldigt trevlig personal.
Annika
Annika
2022-01-06
Verifierad
Är mycket nöjd med servicen som kund! Ett stort problem blev mkt snabbt löst och kommunikationen med både företaget och hantverkaren som kom var av toppklass!!👍
Michael Jebrand
Michael Jebrand
2021-12-29
Verifierad
Mycket snabb och bra service.
David Berg
David Berg
2021-07-19
Verifierad
Otrolig service, proffsigt utförande och är helnöjd med Re-new. Rekommenderas verkligen!
Andrew Carruthers
Andrew Carruthers
2021-05-25
Verifierad
Trevlig tillmötesgående personal som hjälpte till med allt vi ville. Professionella hantverkare som förklarade vad som behövde göras och resultaten. Dränering och filmning av avlopp är nu fastställda och vi har fått filmer på allt. Punktliga och bra service.
Lars Hansen
Lars Hansen
2021-04-20
Verifierad
Fantastisk service! En granne fick sitt avlopp fixat, och jag frågade om de kunde fixa mitt också. De löste det direkt och nu funkar det perfekt. De är professionella, serviceinriktade och dessutom väldigt trevliga!

Snabbguide

Såhär går det till:

Tvättstuga

Vi utför spolning av tvättstugor, här spolas golvbrunn och eventuell vask vid ett besök från oss.

Badrum

Vid stopp i badrum spolas dusch (om det finns) och vasken, vanligtvis är det pga hår som fastnat att det blir stopp.

Kök

Spolning av kök förekommer ofta pga fett som härdat i rören. Vid besök av Re-New skall ytan vid rören tömmas för att underlätta spolning.

Huvudledning

Vi spolar stående såväl som liggande stamledningar för att motverka potentiella översvämningar. Vi kan även filma era rör om så önskas.

Re-new logotyp

Skötselråd

fetter ikon

Häll inte fett i avloppet

Ett ökat användande av matprodukter såsom ost, kött, fett samt olja vid matlagning orsakar på lång sikt en ökad påbyggnad av beläggningar i ledningarna. Fett, frityrolja och liknande får inte hållas ned i avloppen.

Tips!
Lättast häller man detta i tomma mjölkkartonger eller plastburkar och slänger detta i tunnan för brännbart material som finns på gården.

avfall ikon

Spola inte ner sådant som kan orsaka stopp i avloppen

Spola inte ner sådant som kan orsaka stopp i avloppen Det är inte tillåtet att spola ner tops, kattsand, torkservetter, sanitetsprodukter, kondomer etc. Sådant ska slängas i soptunnan. Använd inte hushållspapper som toalettpapper. Hushållspapper bryts inte ned lika snabbt utan blir liggande i stickledningar och samlingsledningen.

OBS!

Vid renovering i Er lägenhet får inte färg, spackel eller betongrester spolas ner i avloppen. Lämna detta till återvinningsstationen.

propplösare ikon

Undvik propplösare

All form av propplösare och kaustiksoda är förbjudet att använda. Börjar Ni få dålig avrinning i kök och badrum ska vattenlåsen i första hand rengöras. Hjälper inte detta ska Ni kontakta behörig hantverkare för att avhjälpa problemet.

OBS!

Re-new AB lämnar ej garanti för delar av rörledningssystemet där propplösare har använts.

snålspol ikon

Snålspola inte

Ni som har snålspolningsfunktion i dagsläget ska alltid använda er av helspolningsknappen. Det är viktigt att hela cisternen töms på vatten. Vid nyinstallation av toalettstol i lägenheten bör Ni om möjligt välja en toalettstol utan snålspolningsfunktion.

diskmaskin ikon

Diska varmt i diskmaskinen

Ni som har diskmaskin bör lämpligen diska med 65 grader eller mer var tredje disk.

avloppsinspektion

Rengör golvbrunnar

Golvbrunnar under badkar samt i duschen bör rengöras regelbundet var tredje månad. Spola inte ned detta avfall i toaletten.