logotyp_Renew_HiRes
 Entreprenad  

Försäljning av reliningsentreprenader är vår spetskompetens och är huvudparten av den totala verksamheten.

RE-NEW AB är en uppstickare inom byggbranschen där vi utmanar etablerade aktörer med ett erbjudande av kvalificerad yrkeskunskap inom området relining. Vår marknadsnisch är flexibla foder och spray-metoden där vår styrka är att i kombination med RE-NEW AB’s övriga verksamhet och kompetens skapa en större miljömässig och ekonomisk trygghet i genomförandet.

Relining av dag- och spillvattenledningar har många fördelar jmf med traditionellt stambyte. Det går snabbare och minimerar behovet av rivningsarbeten. För de boende innebär tekniken mycket små störningar samt att det kostar en bråkdel.

RE-NEW AB arbetar mot att bli ledande i Sverige som helhets-, totalentreprenör, för relining med trygga lösningar för reparation av trasiga avloppssystem. RE-NEW AB ambition är att kunna anpassa lösningar till respektive kunds unika förutsättningar. Målsättningen är att katalysera utvecklingen av nya innovativa koncept och produkter baserade på skräddarsydda lösningar.
 

Uppdragsgivare:
HSB, Malmö
BRF Gunnebo

Uppdrag:
Totalentreprenör
Teknik:
Kombimetoden
Utförs:
2015
Omfattning:
Antal lägenheter 189 st med 52 stammar, 6 byggnader, fast etablering. Relining med kombimetod, flexibelt foder och Elastoflake. 

Uppdragsgivare:
Smygehamns bostäder
BRF Tjädern

Uppdrag:
Totalentreprenör
Teknik:
Kombimetoden
Utförs:
2015
Omfattning:
Antal lägenheter 42 st med 13 stammar, 1 byggnad, fast etablering.
Entreprenad utförs omfattande relining med kombimetod, flexibelt foder och Elastoflake.

Uppdragsgivare:
BRF, Rosenvång

Uppdrag:
Entreprenad
Teknik:
Foderteknik och spray med Elastoflake
Utfört:
2014/2015
Omfattning:
En stam sex lägenheter